Vakantie is ook lekker
eten en drinken

Lekker eten en drinken hoort bij het vieren van vakantie. Bij Brasserie Tien geniet je samen met vrienden en familie van een heerlijk hapje en drankje. Plof neer op het terras met een verfrissend drankje terwijl de kinderen losgaan in de speeltuin naast onze brasserie.

Open voor iedereen

Ook als je niet op de camping verblijft, ben je van harte welkom in Brasserie Tien. Kom je met de boot? Achter de brasserie is er een aanlegsteiger die je kunt gebruiken. 

Ruime keuze

Ben je ons ben je welkom voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, een smakelijke lunch, een snack en heerlijke maaltijden. Speciaal voor de kleintjes hebben wij een kindermenu. Wij hebben een steenoven, waar we de lekkerste pizza’s in maken. Eet je liever op je eigen plekje? Geen probleem: de pizzadozen staan klaar. Nog ruimte voor een toetje? Onze nagerechten zijn de moeite waard!

LunchDiner

Feestje?

Staat er een feest op de agenda? Vier het bij ons! Wij hebben een ruime locatie voor een verjaardag, receptie, bedrijfsborrel, vergadering, feestavond, familiedag of workshop. Wij verzorgen op deze dag de drankjes, hapjes en maaltijden.  Wij organiseren alles naar wens, zodat jullie van een onbezorgde dag kunnen genieten. Barbecue? Borrel? Alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden. Wil je liever eerst even komen kijken? Maak dan een afspraak met ons en wij nemen graag al je wensen door. Een passend voorstel volgt dan.

Goed om te weten: de minimale afname in onze horeca tijdens bijeenkomsten is € 17,50 per persoon. De huur van de ruimte is € 150,00 per dagdeel (maximaal 4 uur). In verband met de nachtrust van onze gasten, kunnen feesten in de avond maximaal tot 23:00 uur duren. Tijdens ons kampeerseizoen is het niet mogelijk om met meer dan 50 personen een bijeenkomst te organiseren. Je kunt de ruimte gebruiken tussen 10:00 uur en 17:30 uur of van 17:30 uur tot 23:00 uur.

WiFi

Internetten? Dat kan. Op de camping en in Brasserie Tien is WiFi aanwezig. Gebruik de inlogcode: welkombijwaterhout

Openingstijden Brasserie Tien

Winteropening Brasserie Tien

Van 22 oktober 2023 tot en met 28 maart 2024 is Brasserie Tien op woensdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur voor drankjes, taart, lunch en snacks. Op aanvraag zijn wij open voor feesten, borrels en vergaderingen.

 

Airtrampo en caravans 65bd0076bdb3e
Img 20210611 wa0014 65bcff055c252
Brasserie 65bcff05456a6