• nl

Huisregels camping Waterhout

Van harte welkom op camping Waterhout. Wij wensen u een prettige tijd toe.
Uiteraard zullen wij er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Omdat dit alleen met uw medewerking kan, verzoeken wij u de op het terrein geldende regels in acht te nemen. Klachten/opmerkingen of onenigheid meldt u bij de receptie.
In geval van nood kunt u buiten de openingstijden bellen naar 036-5470632.

Aankomst: na inschrijving bij de receptie kunt u de aan u toegewezen plaats innemen. Aanwijzigingen van onze medewerkers over plaatsingsvoorschriften of anders, dienen altijd opgevolgd te worden.
Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie, het bezoekerstarief is € 1,00 per persoon en zij dienen voor 23:00 uur het terrein te verlaten. Bezoekers mogen geen hond meenemen, zij parkeren hun auto’s op de Atlantisplaats tegenover de camping of op de campingparkeerplaats voor € 2,50 ( excl. bezoeker) Het gedragsreglement is evenzeer op uw gasten van toepassing. U bent hiervoor verantwoordelijk.

Per plaats mag er 1 kampeer- en 1 vervoermiddel, deze zijn op naam gesteld, dus geen gebruik door anderen. Het 2e vervoermiddel mag alleen op de parkeerplaats tegen betaling (dus niet om en om met de tweede auto het terrein oprijden, alleen de ingeschreven auto mag het terrein op).
Parkeer niet bij de buren, ook niet als deze plaats nog leeg is.
Partytenten zijn niet toegestaan. Windschermen bij vertrek afbreken.

De nachtrust gaat in om 23.00 uur en duurt tot 7.00 uur. Radio, televisie of anders niet hoorbaar voor de buren.
Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan. De slagboom is gesloten en het toegangshek is met een code te openen.
Met uw auto mag u alleen van en naar uw plaats rijden met een max.snelheid van 5 km/u. Denkt u aan de kinderen! Geen afval of chemisch toilet wegbrengen met de auto. Auto’s zwaarder dan een personenauto worden op de parkeerplaats gezet en niet bij het kampeermiddel. Dit geldt ook voor busjes. Bij nat weer heeft u geen toegang tot uw plaats. U dient dan uw auto op de parkeerplaats te zetten.

Huisdieren mogen niet in de sanitairruimten. U dient uw huisdier kort aangelijnd te houden en buiten het terrein uit laten. Bij ongelukjes (honden) poep zelf opruimen!
Sanitairgebouwen, houdt deze schoon en netjes en het is geen speelplaats en hangplek voor jongeren! Kinderen jonger dan zeven jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Trek s.v.p. na het douchen de vloer droog. Afwassen mag alleen buiten bij de afwasbakken. Denk aan het milieu en wees zuinig met water, zodat het watergebruik inclusief kan blijven. Tuindouche of de auto/caravan wassen op het kampeerterrein is verboden. Toiletemmers of het chemisch toilet ledigen in de“chemisch toiletruimte”naast de herentoiletten (niet in de toiletten!).Houdt deze ruimte ook schoon! Gebruik milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen.
Annuleren

Indien u, door welke omstandigheid dan ook, geen gebruik kunt maken van de voor u gereserveerde kampeerplaats of verhuurobject, bent u aan ons ten alle tijden de onderstaande bedragen verschuldigd:
• Tot 3 maanden voor de aankomstdatum, 15% van de overeengekomen prijs.
• Tot 2 maanden voor de aankomstdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
• Tot 1 maand voor de aankomstdatum, 75% van de overeengekomen prijs.
• Binnen 1 maand voor de aankomstdatum, 90% van de overeengekomen prijs.
• Op de dag van aankomst, 100% van de overeengekomen prijs.
• Bij vroegtijdig vertrekken/ afbreken in de gereserveerde periode, 100% van de overeengekomen prijs.
• Bij seizoenplaatsen vanaf half oktober € 100,00
Annuleringsverzekering
Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Milieu : De camping ligt in een natuurlijke omgeving en daarom vinden wij de zorg voor een goed milieu erg belangrijk. Ook u kunt een steentje bijdragen: Afval gescheiden inleveren in de daarvoor bestemde afvalcontainers tegenover het sanitairgebouw. En maak melkpakken, blikjes, etc. zo klein mogelijk. Laat kinderen niet spelen met leidingwater.
Roken is niet toegestaan in de kantine, Brasserie, sanitairgebouw, lodges, huurcaravans.

Speeltuin/zwemmen/sporten zijn voor eigen risico. Houdt er rekening mee dat er na 22.00 uur, in verband met de avondrust, geen gebruik meer mag worden gemaakt van de sportvelden en speeltuin. Fun eiland is voor maximaal 9 personen.

Speelgoed en spullen niet tegen de hagen plaatsen, minimaal 1,60 m van de haag afstaan. Bloempotten dichtbij de tent plaatsen dit i.v.m. onderhoud. Onderhoud u dient zelf direct om uw tent/caravan het groen te onderhouden, zodat alles er netjes uitziet.

Boten: geen aanlegplaats a/h water, deze na gebruik direct opruimen. Er is max. één boot bij uw plaats toegestaan. Deze verplicht afdekken met groendekkleed.

Vissen: geen hengels en andere materialen onbeheerd laten staan steeds opruimen. Nachtvissen is alleen toegestaan indien visser zelf aanwezig is. Electra: Op de plaatsen is 10 ampère. U heeft recht op 5Kwh verbruik p.d. en 100Kwh per voor- of naseizoen en 250kwh voor het seizoen. Verbruikt u meer Kwh dan wordt dat aan u doorberekend, € 0,35 per Kwh. De meterstand is altijd op te vragen bij de receptie. Het is niet toegestaan om uw voortent te verwarmen met een elektrische kachel.

Hek bij ingang: Wanneer het hek dicht is, kunt u dit hek met een code weer openen en daarna weer achter u sluiten. (code te verkrijgen bij de receptie)
Bij vertrek dient u voor 11.00 uur uw plaats te hebben verlaten. Vertrek na.11.00 uur indien mogelijk, kost € 12,50.

  • Home
  • Nieuws
  • Camping
  • Verhuur
  • Tarieven
  • Brasserie
  • Activiteiten
  • Reservering
  • Contact
  • Foto’s/Video