Ontdek de mooiste plekken

Dorpen & steden

Een dagje shoppen, de cultuur ontdekken of neerzakken op een gezellig terrasje... In de omgeving vind je veel grote steden en pittoreske dorpjes.

Wij hebben een aantal leuke dorpen en steden voor je verzameld die je zeker eens bezocht moet hebben.

Urk

Urk

Het voormalig eiland in de Zuiderzee

Struin door het pittoreske centrum en zak neer bij de haven. In Urk is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Zij heten je van harte welkom!

Harderwijk

Harderwijk

Bezoek deze bruisende stad

Met meer dan 100 monumenten, pittoreske straatjes en sfeervolle pleinen staat een bezoek aan Harderwijk garant aan een dag boordevol plezier!

Spakenburg

Spakenburg

Ontdek dit historische dorp

Laat je verrassen door de rijke historie of kom gezellig shoppen in het authentieke centrum. Vergeet zeker niet om een visje te eten... Heerlijk.

Volendam

Volendam

Hier moet je eens geweest zijn

Volendam moet je eens bezocht hebben. Dit sfeervolle dorp bruist van de cultuur en gezelligheid. Wat er zoal te doen is? Kijk snel verder en ontdek het zelf.

Almere

Almere

De jongste stad van Nederland

Almere is alles behalve saai. Van prachtige natuur tot moderne architectuur of een dagje shoppen. Je zult je geen moment vervelen.

Amsterdam

Amsterdam

Onze prachtige hoofdstad

Musea, terrassen, restaurants, cultuur, ontspanning, leuke attracties voor de kinderen... Amsterdam heeft het allemaal! Ontdek hier wat er allemaal te doen is tijdens je vakantie bij ons.

Amersfoort

Amersfoort

De verborgen parel

In Amersfoort is er voor iedereen wel iets te beleven. Van een gezellig dagje winkelen tot het bezoeken van een museum. Nieuwsgierig naar alle activiteiten en tips? Kijk dan snel verder.

Utrecht

Utrecht

Altijd wat te doen

Struinen langs of varen door de grachten. Of je nu houdt van cultuur of liever geniet op een terras. In Utrecht is er elke dag ontzettend veel te beleven.