De leukste uitjes voor kinderen

Met de kinderen

Wat gaan jullie vandaag doen? Ben je op zoek naar een leuke dag uit met de kinderen? Wij helpen je graag een handje en hebben de leukste tips voor een gezellige dag voor je verzameld.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen!

Ben je op zoek naar een leuke dag uit met de kinderen? Wat dacht je van een dag dieren spotten in Dierenpark Amersfoort. Dé dierentuin voor kinderen.

Dolfinarium

Dolfinarium

Neem een duik in de wereld van het Dolfinarium

Van dolfijnen tot zeeleuwen en roggen... De dieren van het Dolfinarium kijken uit naar je bezoek. Kijk hier voor meer informatie en beleef een gezellige dag uit met het hele gezin.

Walibi Holland

Walibi Holland

Voor de echte daredevils

Ben je een echte daredevil? Breng dan zeker een bezoek aan Walibi Holland. Hier vind je de grootste achtbanen en andere uitdagende attracties. Durf jij het aan?

Ajax Stadion

Ajax Stadion

Ajax fans opgelet!

Ben je een echte Ajax fan? Dan mag een bezoek aan de Johan Cruijff Arena echt niet ontbreken tijdens je vakantie. Krijg een stadiontour en vergeet niet een bezoek aan de fanshop.

Nemo

Nemo

Leer alles over wetenschap en technologie

Waan je in de wereld van wetenschap en technologie. Leer spelenderwijs alles over elektriciteit, licht, geluid en zwaartekracht. Leerzaam én leuk!

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Ontmoet jouw favoriete celebrity

Welke beroemdheid heb jij altijd al willen ontmoeten? In Madame Tussauds vind je wassenbeelden van onder andere Harry Styles, Lady Gaga, Snelle en nog veel meer!

Artis

Artis

In hartje Amsterdam

Olifanten, slangen, leeuwen en stokstaartjes in Amsterdam!? Jazeker! Breng een bezoek aan Artis en kom deze en nog veel meer leuke en indrukwekkende dieren bewonderen.